Frazey Ford

Frazey Ford

Terug naar UITagenda

Hemelbestormend mooie liedjes’, recenseerde de Volkskrant.

Frazey Ford, zangeres van The Be Good Tanyas, werkt momenteel aan een nieuw album dat komende winter zal verschijnen. Dit nieuwe werk hoor je tijdens haar concert in de LIMBURGzaal.

Frazey maakte veel indruk met haar eerste soloalbum Obadiah. Maar, de opvolger Indian Ocean – opgenomen met de begeleidingsband van én in de legendarische studio’s van Al Green in Memphis – sloeg pas echt in als een bom. Ze trad ermee op in DWDD en voor een volle zaal in Paradiso.

U Kin B the Sun

Frazey werkt nu aan een nieuw album met de werktitel U Kin B the Sun. De veelbelovende en zeer broeierige sexy remake van D'Angelo's When We Get By zet alvast de toon. Wij wachten het album en Frazeys komst naar Heerlen dan ook geduldig af.

Uit de pers

‘Soulstem met vleugels.’ – NRC
‘Betoverende countrysoul en een prachtstem.’ – Dagblad van het Noorden
‘Wondermooi.’ – Varagids
‘Wonderbaarlijk album bitterzoete folksoul.’ - OOR
‘Countrysoul als een genoeglijk knetterend haardvuur.’ - Humo

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 29 mei 2020 (daarna verplaatst naar 5 maart 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Soulstem met vleugels.

NRC