Kasper van der Laan

Kasper van der Laan

1 kilo

Terug naar UITagenda

Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019 volgens de Volkskrant.

In de Cabarestafette zette hij een volle RABOzaal op z’n kop, reden genoeg om Kasper van der Laan terug te laten komen met zijn eerste avondvullende voorstelling.

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain. ”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” zegt de Volkskrant over van der Laan

Over Kasper van der Laan

In 2015 werd Kasper lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler ontwikkelde hij zich als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. In 2018 tourde hij als publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival met de Finalistentour langs de theaters. De tour bleek een perfecte opmaat naar zijn eerste avondvullende theaterprogramma waarmee hij terugkomt naar de Donderdag Cabaretdag.

De pers over Kasper van der Laan:

”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” - De Volkskrant:

“Het is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s.” - Het Parool

“Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razendknap en origineel en geëngageerd!” - Micha Wertheim

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 30 april 2020 ( vervolgens verplaatst naar 29 oktober 2020 en daarna naar 17 april 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.