LEBBIS

LEBBIS

De Ziel

Terug naar UITagenda

Het is geen dans, het is geen mime, het is Lebbis!

Lebbis komt naar de LIMBURGzaal met De Ervaring. Een show vol scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. De cabaretier zet in dit programma in op de ervaring: “Het zal toch eens misgaan. Die reis. Die ontmoeting. Wat als we ‘dat het mis zou kunnen gaan’ omarmen. Wat als we inzien dat nou juist in dat misgaan we onszelf kunnen ontdekken. Waar leer je het meest van, ‘van een leien dakje’ of van ‘zo dat ging maar net goed’. Ik zet in op de ervaring. Iets meemaken wat mis zou kunnen gaan. En daar ga ik een avond over praten. Met grappen natuurlijk.”

In de pers

“Als geen ander kan Lebbis hypocrisie en leugenachtigheid op de korrel nemen en onverbloemde irritaties in een overtuigende en slimme formulering gieten. Het zijn vermakelijke en onderhoudende verhalen waarmee hij zijn publiek in de greep houdt.” – NRC ★★★★

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 23 oktober en 20 november 2020 (daarna verplaatst naar 29 en 30 maart 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.