Nabil

Nabil

Absurd

Terug naar UITagenda

“En weer een toptalent uit Brabant.” – Theaterkrant

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Na Tijdmachine en Monopoly vraagt Nabil zich in zijn derde programma Absurd af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom?

Absurd is programma met grappige observaties, herkenbare irritaties en blinde vlekken. “Het is anderhalf uur trillen van genot”, schreef Theaterkrant over Nabil’s vorige show Monopoly. Dat belooft wat.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 4 februari 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.