Alex Ploeg

Alex Ploeg

EGO

Terug naar UITagenda

Harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes over het ego in al zijn vormen!

In EGO fileert Alex Ploeg zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze. In hoog tempo vuurt hij harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes op ons af. Over het ego in al zijn vormen. Over de strijd aangaan met jezelf. En over het onzekere voor het zekere nemen.

De Volkskrant noemde Alex Ploeg hét Comedytalent van 2018. NRC wees hem aan als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium. Zijn debuut Ultimatum werd meteen genomineerd voor de Neerlands Hoop. En tussendoor was er ook nog het satirische sketchprogramma Klikbeet. Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen… Of toch niet? In EGO gaat Alex Ploeg vol overgave de strijd aan met zichzelf en de wereld.

In de pers (over Ultimatum)

Een indrukwekkend debuut.” – NRC ★★★★
Met zijn moeilijk beheersbare brein herinnert Ploeg aan collega’s als Ronald Goedemondt en Wim Helsen, ook meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen.” – Trouw★★★★

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 13 mei 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.