Het HLB Parkstad Limburg Buuttegala

Het HLB Parkstad Limburg Buuttegala

Terug naar UITagenda

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 27 januari 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

HLB Parkstad Limburg Buuttegala

C.V. de Schinöster organiseert het jaarlijkse HLB Parkstad Limburg Buuttegala. Een hilarische mix van het Limburgse Buuttereednen en het Brabantse tonpraten.

De Limburgers maken hun opwachting in de buut, daarna stappen de beste Brabantse tonpraters in de ton. Het Buuttegala staat garant voor een diversiteit aan humor die uw lachspieren op de proef zullen stellen. The Legendary All Star RBR Big Band Sensation onder leiding van Bart Storcken zal de avond op ludieke en thematische wijze muzikaal aan mekaar rijgen. De presentatie is in handen van Monique Vroomen.