OG3NE

OG3NE

Samen uit, samen thuis

Terug naar UITagenda

De allermooiste Nederlandstalige liedjes in een OG3NE-jasje.

Samen Uit. Lange tijd was het onmogelijk. Wat verlangen we naar een ongedwongen avond uit. Genieten van heerlijke muziek en ons samen ‘thuis’ voelen. OG3NE haalt het gemis met Samen uit, Samen thuis dubbel en dwars in.

Met hun unieke meerstemmigheid kan OG3NE veel liedjes naar een andere dimensie tillen. In Samen uit, Samen thuis passeren de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue. De Nederlandse muziekscene heeft in het rijke muzikale verleden vele prachtige pareltjes voortgebracht. Hoe zouden deze klinken verpakt in het kenmerkende OG3NE jasje. Ook zo benieuwd? laat u verrassen!

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 26 maart 2021​, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.