Ontmoet de Ridders van de Heerlijkheid Hoensbroek

Ontmoet de Ridders van de Heerlijkheid Hoensbroek

Elke eerste zondag van de maand

Terug naar UITagenda

We verwelkomen elke eerste zondag van de maand onze eigen riddergroep “De Ridders van de Heerlijkheid Hoensbroek”. Zwaardvechten is hun passie en we geven je graag de kans om te genieten van hun vechtkunsten.

De ridders ontvangen de kasteelbezoekers van 10.00 tot 17.30 uur en vertellen over de Middeleeuwen en hun eigen activiteiten. Om 13.00 uur geven ze een demonstratie zwaardvechten en van 14.00 tot 15.00 uur kun je samen met de ridders boogschieten.

De riddergroep is er elke eerste zondag van de maand en wel in 2021 op de zondagen 5 september, 3 oktober, 7 november en 5 december. En begin 2022 op zondag 2 januari 2022.


De activiteiten (inclusief deelname boogschieten) zijn inbegrepen in de entreeprijs.