Over Heerlen Mijn Stad

Over Heerlen Mijn Stad

Heerlen Mijn Stad is de centrumorganisatie (stichting) ter promotie van de stad Heerlen. Bij alles wat we doen staat beleving centraal zodat bezoekers graag naar onze stad komen, bewoners er graag wonen en bedrijven er goed zaken kunnen doen. Wij werken hierbij altijd samen met één of meer partijen; gemeente, ondernemers, onderwijs, partners, inwoners of jou!

Waar denken wij aan bij beleving?
Sfeerverlichting, mooie aankleding per seizoen en muziek in de (winkel)straten. Maar ook leuke acties waardoor je graag komt winkelen in Heerlen of toffe evenementen horen hierbij. Daarbij geven we ook altijd een podium aan de vaste waarden waaronder; winkels, horeca, cultuur en street art. Eigenlijk alles wat het leuk maakt om naar onze stad te komen!

Vrijwilligers
Wij zijn altijd op zoek naar betrokken mensen die ons team zo nu en dan willen versterken. Denk hierbij aan het helpen tijdens activiteiten en evenementen in Heerlen-Centrum. Ook meer structurele rollen zijn mogelijk, zoals de functie van regisseur. Hierbij sta je tactisch opgesteld tussen het bestuur van de stichting en het office team. Als regisseur denk je mee over nieuwe projecten en initiatieven en werk je mee aan de ontwikkeling en invulling hiervan. We hebben een doorlopende bezetting van 4 regisseurs met elk een eigen Urban focusgebied. Kortom, zowel denkers als doeners zijn van harte welkom bij Heerlen Mijn Stad!

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Organisatie

Stichtingsbestuur
De organisatie van Heerlen Mijn Stad ligt in handen van de gelijknamige stichting met een onafhankelijk bestuur bestaande uit Douwe Dijkstra als algemeen voorzitter aangevuld met een secretaris, penningmeester en algemene bestuursleden.

Officeteam
De organisatie wordt ondersteund door een viertal professionals binnen het zogenoemde officeteam met als kerntaken Marketing & Communicatie en Projectmanagement.

Vrijwilligers
De organisatie wordt daarbij ondersteund door tal van vrijwilligers in de uitvoering van activiteiten en evenementen en op tactisch niveau door vrijwillige regisseurs.