Beste ondernemer,

De impact van het coronavirus is groot voor ondernemers. Wij volgen met jullie de updates en proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van niet alleen de landelijke ontwikkelingen, maar vooral ook de lokale vertalingen. Op deze pagina proberen we zo overzichtelijk mogelijk de regelingen, voorbeelden en contactgegevens te delen die jou als centrumondernemer kunnen helpen.

Rechts in downloads vindt je digitale toolkit van Haal Het Lokaal. Wil je een fysieke kopie in A0 of B1 (70cm*100cm), stuur ons een e-mail op [email protected], en specificeer wat je graag zou ontvangen.

*NIEUW* Gastvrij Heerlen

Het Ondernemersfonds Heerlen is er samen met horeca-ondernemers van het Pancratiusplein in zeer korte tijd in geslaagd om een praktische tool te regelen die we graag aan alle horecaondernemers in Heerlen aanbieden. Onder de vlag van Gastvrij Heerlen bieden wij hiervoor een centraal registratiesysteem aan. Lees hier alle info en meld je direct aan!

*NIEUW* ESZL Ondernemersessies

De Zuid-Limburgse gemeenten werken namelijk samen aan een economisch herstelplan voor onze regio, met als doel ondernemers, die geraakt zijn door de coronacrisis, te helpen om sterker uit de crisis te komen. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de ondernemerssessies, die ze de komende drie maanden wekelijks (vooralsnog) online organiseren. In de eerste week van mei vinden de eerstvolgende sessies plaats, lees hier alle info!

Gemeente Heerlen | Ondernemershuis Heerlen

Heeft u vragen?
De gemeente probeert via www.heerlen.nl/coronaondernemers al haar lokale informatie te clusteren.

Heb je nog andere vragen? Neem dan, bij voorkeur, per e-mail contact met het Ondernemershuis Heerlen op: [email protected] of telefonisch 045-5604888.

KvK Coronaloket

Bekijk via het KvK Coronaloket wat je kunt doen en welke regelingen de overheid aanbiedt. Het KVK Coronaloket is telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur voor al je ondernemers­vragen via: 0800 21 17 of ga naar de website voor alle info: KvK Coronaloket

Specifieke informatie voor retail ondernemers

Koninklijke InRetail volgt de ontwikkelingen op de voet, knokt voor nog meer financi√ęle steun en ondersteunt met concrete tools voor retail ondernemers. Wat betekent het Corona-virus voor je winkel, personeel en de vragen die je van klanten kunt krijgen? InRetail geeft antwoord en heeft tevens een telefonische helpdesk in het leven geroepen. Lees hier verder!