Uniek carillonconcert bij Vaessen Juweliers & Coasters

Mosae Zappa festival laat opnieuw van zich horen in de Heerlense binnenstad

Het historische carillon aan de gevel bij Vaessen Juweliers dateert al uit 1964, werd vorig jaar gerestaureerd en kreeg daarbij ook meteen een geheel nieuwe draai. Het kan nu tientallen popsongs spelen wat zorgt voor gezellige muzikale momentjes op de hoek van de Bongerd en de Oranje Nassaustraat.

Carillon Concert 24 november
Op zaterdag 24 november vindt er een uniek carillonconcert plaats. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom om te komen kijken en luisteren. Speciaal ter gelegenheid van het Mosae Zappa Festival heeft geluidskunstenaar Mike Kramer i.s.m. Heerlen Mijn Stad een afspeellijst samengesteld met alleen maar nummers van Frank Zappa. Een eerbetoon aan deze iconische componist, gitaarheld, filmmaker en kunstenaar. Dit multi-talent heeft een geweldig repertoire achtergelaten wat absoluut voor een verrassende ervaring zorgt; zeker uitgevoerd op een carillon! Tussen de carillonklanken door speelt pianist Fred Händl voor de deur van Coasters enkele Zappa-klassiekers. Erbij zijn = meemaken

Over Frank Zappa
Zappa mengde op geheel eigen wijze rockmuziek met psychedelica, jazz, experimentele muziek en eigentijdse klassieke muziek gecombineerd met een grote dosis zelfspot, humor en performance-art.

Voor meer informatie over het Mosae Zappa Festival ga naar: www.mosaezappa.com