Tips voor het nieuwe theaterseizoen van Dyanne

Zangeres, presentatrice én ambassadeur van Parkstad Limburg Theaters, Dyanne deelt met ons haar tips voor het nieuwe theaterseizoen. Waar draait zij warm voor en waarom?

Wouter Hamel | Ik luister graag naar zijn muziek, zo'n heerlijke stem en een te gekke band. Ik ben al 2 x eerder naar zijn concerten geweest en kwam steeds weer vol inspiratie thuis. Op zaterdag 16 mei mag ik weer!

Annie
| Dit was óóit mijn eerste musical, een verjaardagscadeautje van mijn peettante, wat ik nooit meer ben vergeten! Toen ik naar buiten kwam dacht ik; dit wil ik ook! Binnen no time kende ik de cd van buiten. Het lijkt me nu leuk om met mijn petekindjes hier naar toe te gaan. Perfect uitje voor de kerstvakantie aangezien Annie van 26 december t/m 5 januari speelt.

Amadeus | Ik zag tijdens de seizoenspresentatie de aankondiging en ik werd nieuwsgierig. Mijn ouders hebben ons vroeger kennis laten maken met allerlei muziek, zo ook Mozart. Aangezien de recensies heel lovend zijn wil ik deze echt zien! Amadeus 'strijkt' neer van 22 t/m 26 oktober in Heerlen.