Theater Heerlen vanaf 1 juli weer open

Cultuurliefhebbers, het is zover! Op 1 juli 2020 opent Parkstad Limburg Theaters na een sluiting van bijna 4 maanden weer haar deuren! Het theater presenteert vandaag de eerste titels van de aangepaste zomerprogrammering en gaat hier de komende tijd op uitbreiden. Tickets zijn vanaf maandag 29 juni voor iedereen te bestellen. Kijk hiervoor op www.PLT.nl

De eerste theaterproducties die opgevoerd gaan worden zijn: Onschuld, Appeltaartmatinee, Luistervinken, Dope én Joris en de Draak. Voor verdere voorstellingen houd je de website en sociale media van Parkstad Limburg Theaters in de gaten. Informatie over verplaatste of geannuleerde voorstellingen en de ticketafhandeling vind je ook hier.

Door de coronaregelgeving is het programma en de zaalcapaciteit uiteraard een stuk beperkter dan je gewend bent, maar podiumkunsten worden vanaf 1 juli weer beoefend met publiek erbij en dat is een stap in de goede richting. Parkstad Limburg Theaters volgt tijdens jouw bezoek alle veiligheidsregels op. Meer weten daarover? Klik dan hier.