Soof de Musical geland in Theater Heerlen tot en met 6 januari

Vanaf deze week is Soof de Musical te zien in Heerlen! De “zeer geslaagde productie” (AD****) is in Limburg exclusief in Theater Heerlen te zien.

In Heerlen beleefde ook de Limburgse Dominique Bloodworth -die zichzelf speelt tijdens de voorstellingen in Heerlen- haar theaterpremière. De profvoetbalster van Arsenal is nog maar zelden in Nederland. Soof reed op vrijdag 28 december haar keuken bij Theater Heerlen naar binnen met Soof de Musical, een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof. Een unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met onder anderen Maike Boerdam en natuurlijk Dominique! Chaos, lachen, véél lachen, zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Soof de Musical is nog tot en met 6 januari te zien in Theater Heerlen.
Tickets? Klik hier!