Smaak & Vermaak Cooking Center smaakvolle toevoeging aan aanbod Heerlen-Centrum

Het Smaak & Vermaak-imperium breidt uit en dat kan alleen maar lekkerder worden. Naast het welbekende restaurant aan het Pancratiusplein en de Smaak & Vermaak On Tour foodtruck is er een nieuwe locatie bijgekomen. Aan de Bongerd, tussen Italiaans restaurant Bella Sera en apotheek BENU, is het Smaak & Vermaak Cooking Center geopend. Een plek waar alle aandacht uitgaat naar de gast en het eten.

Private dining, zakelijke diners, kookworkshops, wijnproeverijen… het nieuwe Smaak & Vermaak Cooking Center heeft heel wat in petto voor Heerlen. “We zochten naar een extra ruimte om groepen te kunnen ontvangen zoals wij dat willen”, aldus Kevin Vijgen van familiebedrijf Vijgen Inc. Horeca Group. “Op deze locatie, met een ruimte om uitgebreid te dineren en een grote kookstudio zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we onze gasten alle aandacht geven. We vielen voor deze plek, omdat het van binnen zo huiselijk aanvoelt. Ook ligt het midden in de stad, vlakbij onze andere horeca.”

De centrale locatie, de huiselijkheid van het interieur en een kookstudio waar elke kookfanaat alleen van kan dromen, lijken de perfecte ingrediënten voor het nieuwe kookconcept van Smaak & Vermaak. “Het is een plek waar je in alle rust met je hele familie, vriendengroep, kookclub of met je collega’s kunt genieten van onze kookkunsten, maar ook zelf nieuwe kooktechnieken en smaken leert kennen tijdens een workshop of proeverij. Wij verzorgen deze activiteiten voor een breed publiek: voor mensen met veel ervaring op culinair vlak, maar ook als je je horizon wilt verbreden. Wij nemen mensen graag mee in onze wereld van smaak.”

(Wijn)webshop
Naast de fysieke locatie van Smaak & Vermaak Cooking Center aan de Bongerd is er ook een webshop. Heb je je favoriete wijn ontdekt in het restaurant van Smaak & Vermaak of tijdens een wijnproeverij in het Cooking Center? In de webshop vind je de uitgebreide wijnselectie terug en bestel je je favoriete fles voor thuis.

Tekst: Leonie Kohl
Foto's: Luc Lodder