Sinterklaas niet op het Pancratiusplein, maar wel in een Heerlens avontuur

Wat hadden we de Goedheiligman en zijn Pieten weer graag willen ontvangen met een feestelijke intocht in Heerlen op het Pancratiusplein. Maar het is helaas niet anders en we vieren Sinterklaas dit jaar allemaal lekker thuis met het eigen gezin. Bij Sinterklaas hoort een hele hoop gezelligheid; liedjes zingen, schoen zetten, al het overheerlijke snoepgoed en ook een stukje creativiteit. Dat laatste komt ieder jaar weer terug in de vele gedichtjes, tekeningen en knutselwerkjes en surprises. Heerlen Mijn Stad vergeet ook dit jaar de Heerlense kids niet en heeft een leuke knutsel-actie bedacht. Er is een Heerlense Sinterklaas-lampion ontworpen om zelf in te kleuren, in elkaar te zetten en in te leveren...

Vanaf zondag 15 november kun je de 'knutselplaat' gratis afhalen bij:
- Bristol in 'LOON
- Welpie Toys in Corio Center
- Visit Zuid-Limburg winkel, Bongerd 19

Neem de plaat mee naar huis en ga aan de slag! Als je de lampion af hebt kun je deze tussen 16 en 28 november 2020 inleveren bij de Visit Zuid-Limburg winkel (Bongerd 19). Na het inleveren van de lampion, krijg je een leuke creatieve traktatie kado. De lampion hangen we op als versiering. Natuurlijk kan je de lampion ook downloaden en uitprinten, zo kan je deze zelf voor het raam neerzetten.

Let op:
- OP = OP
- 1 knutselplaat per kind
- 1 traktatie per kind
- Download hier de lampion

Sinterklaas avontuur
Sinterklaas heeft een speciale video opgenomen voor de kinderen uit Heerlen. Dit spannende mini-avontuur is hieronder te zien en via onze Facebookpagina op zondag 15 november!