Samen sterk tegen kanker. Dat is de kracht van Parkstad!

Gistermiddag vond de aftrap plaats van het nieuwe, lokale initiatief De Kracht van Parkstad, samen tegen kanker. Voor de deur van Arons Muziek in Heerlen-Centrum hield wethouder Peter van Zutphen een bemoedigend openingswoord en speelde Lotte Walda een aantal hoopvolle songs, die het aanwezige publiek zichtbaar ontroerden en de slecht getimede regenval deed vergeten. Na de openingshandeling werden speciaal gemaakte bonbons en gesigneerde albums van Lotte Walda verkocht. De opbrengst hiervan ging vanzelfsprekend naar dit hartverwarmende initiatief.

Onder de noemer ‘de Kracht van Parkstad, samen sterk tegen kanker’ gaan initiatiefnemers Veronique Hensgens, Mariet van Kan en Marianne Franssen zich de komende maanden inzetten om een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen voor Kankeronderzoekfonds Limburg. O.a. door de eerdergenoemde bonbons te verkopen tijdens evenementen zoals d’r Heëlesje Joarmaat en Corio Tropical. Ook volgen er verschillende eigen activiteiten en wordt het actiejaar afgesloten met een benefietconcert op 26 oktober.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, een donatie doen, weten waar je de bonbons kunt kopen of zelf een actie opzetten? Ga dan naar www.dekrachtvanparkstad.nl of volg de Facebookpagina.

Foto's: Jo Grzelak