Room Escape Heerlen is verhuisd naar nieuwe locatie

Na ruim drie jaar mensen voor een pittige maar bovenal leuke uitdaging te hebben gezet in de Klompstraat heeft Room Escape Heerlen sinds kort een nieuwe locatie en twee nieuwe Koempelkamers om uit te ontsnappen. Room Escape Heerlen is nu gevestigd in het Betahuis.

‘Rouwdouwen ondergronds’
Het mijnthema heeft de verhuizing overleefd. Sterker nog: dit typisch Heerlense thema komt op de nieuwe plek nóg beter tot z’n recht. Wanneer je de kelder van het Betahuis inloopt om aan het spel te beginnen, is het net alsof je in je dagelijkse kloffie ondergronds gaat. De ruimtes waar je in terecht komt, zijn zo authentiek mogelijk gemaakt. Van die oude gele tegeltjes (met de hand uitgehakt!), industriële lampen uit de Philips-fabriek en mijnwerkerspullen uitgeleend door het Nederlands Mijnmuseum zorgen ervoor dat je je in een mijntunnel waant.

‘No fear only fun’
De ‘escape rooms’ zijn er niet om angst in te boezemen. Het is een gezelschapsspel, uitermate geschikt als uitje met vrienden, collega’s en familie. Ga je niet zo goed in ‘kleine’ ruimtes? Geef dit aan, dan wordt hier rekening mee gehouden.

Dus heb je zin in een spannend spel waarbij je echt moet samenwerken, een race tegen de klok? Via de website www.roomescapeheerlen.nl kun je heel gemakkelijk een of twee Koempelkamers boeken.

Algemene informatie
Room Escape Heerlen
Adres: Wilhelminaplein 25, 6411 KW Heerlen
Telefoon: 06-40095562
Website: www.roomescapeheerlen.nl
E-mail: [email protected]