Popronde Heerlen op zaterdag 23 oktober: dagje concerthoppen voor vijf euro

De Popronde is een rondreizend muziekfestival dat toch best al wat jaartjes Heerlen aan doet. Op zaterdag 23 oktober komt er weer een verse lading aanstormende singer-songwriters, bands en andere muziekmakers onze kant op. Veel concerten op veel locaties dus. Het enige wat dit jaar anders is t.o.v. voorgaande edities, is dat je i.v.m. de coronamaatregelen een passe-partout ticket nodig hebt. Een ticket kost vijf euro en daarmee kun je zoveel concerten bezoeken als je wilt. Dagje concerthoppen in Heerlen op 23 oktober tussen 15.00 en 23.45 uur.

Eén noemenswaardige concertlocatie van deze Popronde-editie is toch wel het Royal Theater Heerlen waar twee acts in de middag het podium betreden en waar jij vanuit de bekende roodfluwelenstoelen naar kunt kijken én luisteren. Ook tof is dat de zaal van poppodium NIEUWE NOR weer tijdelijk in gebruik wordt genomen voor Popronde 2021. Andere locaties zijn onder meer jongerencentrum Outpoet, Luciushof, Savelbergklooster, Huize de Berg en Theater Heerlen.

Welke acts er komen optreden, lees je op de website van Popronde Heerlen. Hier kun je ook je 'overal-naar-binnen'-ticket kopen.

Foto: Kath's Photography | Popronde 2019