ParkCity Live - 30 juni en 1 juli

In het weekend van zaterdag 30 juni en zondag 1 juli verandert het park in Bekkerveld weer in het festivalterrein van ParkCity Live. Het muziekfestival verwelkomt ook dit jaar weer 27.500 bezoekers.

O.a. volgende artiesten maken hun opwachting tijdens editie 2018: Anouk, Guus Meeuwis, Nena, Racoon, Chef Special, Waylon, Miss Montreal, La Pegatina, Ronnie Flex & Deuxperience, My Baby, Big2, Kraantje Pappie, Rootsriders en de winnaar van de bandwedstrijd ‘We Aar Bek’.

In totaal kent ParkCity Live dit jaar 5 area’s; naast Mainstage is er een Dance Area, met zo’n 23 dj’s over 2 dagen, Lex’s Cultuurstage met diversiteit aan acts en bands. Verder draait de bekende (Brandweerauto) platenbus vinyl dance classics onder de bomen en bouwt markant dj Cher weer z’n gehele eigen pop-up dancestage.

Met de Food Avenue Area heeft ParkCity Live ook haar eigen foodtruck-festival op het terrein. Binnenkort wordt ook hier via de website de volledige line up van bekend gemaakt, waarbij er een selectie is gemaakt van de beste trucks van de regio en Nederland.

Klik door naar de website van ParkCity Live voor meer informatie.

Foto: mcsharq.nl