Nieuwkomers in Heerlen-Centrum

Sommigen zijn er al een tijdje maar verdienen alsnog de nodige (digitale) aandacht vanuit onze kant als nieuwkomers in onze stad! Wij heten deze ondernemers hartelijk welkom in Heerlen-Centrum en stellen ze graag aan jullie voor…

Melbeau | Hippe ladies fashionstore in de Geleenstraat
Melanie en Dominique-Béau vormen samen het team achter Melbeau een hippe ladies fashionstore in de Geleenstraat. Ze zijn de buren van Eigenwijs, al jarenlang een publiekstrekker in deze eigenzinnige Heerlense winkelstraat. De Geleenstraat kent bijna alleen maar lokale en dus unieke ondernemers dus loop zeker ook binnen bij deze nieuwkomer. Je komt gegarandeerd tiptop naar buiten met een stijlvolle outfit. Melanie en Beau stylen je graag!

Hana Hair | Kapsalon op een droomplek in het Maankwartier
Dromen zijn er om waar te maken en soms moet je daar ‘ver’ voor gaan. Kapster Hana ontdekte het Maankwartier en was vrijwel op slag verliefd en verhuisde van Göttingen (Duitsland) helemaal naar Heerlen. Dat is pas echt ‘hart voor de zaak’ hebben. Laat je coupe piekfijn verzorgen en droom ondertussen weg in de geweldige ambiance van het Maankwartier. De stoel van Hana staat voor je klaar!

Cleverfit, sportschool op unieke locatie in het Maankwartier
Sporten is voor sommigen een ‘moetje’ en voor anderen juist een ‘uitje’. Hoe dan ook, sporten in een mooie omgeving geeft extra motivatie. Daarvoor ben je bij Cleverfit in het Maankwartier aan het juiste adres. In deze bruisende omgeving gaat je work-out bijna vanzelf. Tel daarbij op dat je ook nog gebruik kunt maken van veel extra faciliteiten waaronder zonnebank, massagestoel en verfrissende drankjes. Loop eens binnen bij Cleverfit en boek een proefles!

4 Pol Sport, sportkleding voor de hele familie in het Corio Center
Mannen, vrouwen maar ook jongens en meisjes kunnen terecht bij 4 Pol Sport onderin het Corio Center. Ideaal om de hele familie in één keer in een nieuwe sport outfit te steken. Stoere merken (waaronder Pitbull) met vele opties en variaties in kleur typeert deze moderne sportzaak. Je kunt 7 dagen per week binnensprinten bij 4 Pol Sport!

Kijk voor het hele aanbod van Heerlen-Centrum op onze Winkels, Horeca en Cultuur-pagina.