Nieuw: Xmas Day Xperience in Heerlen op eerste Kerstdag!

Op 13 december 2018 is de eerste editie van Wintertijd Heerlen van start gegaan. Wintertijd heeft op diverse manieren met diverse partijen samenwerkingen en verbindingen gezocht. Doordat krachten gebundeld zijn is er een sterk en sfeervol evenement in de stad neergezet dat vele bezoekers trekt. Tot en met 6 januari kan men genieten van diverse activiteiten, programmaonderdelen en een sfeervol ingerichte binnenstad.

De organisatie peilt continu de behoeftes van uiteenlopende doelgroepen en huisvest daarom op 1e kerstdag een nieuw concept. Voor mensen die met de kerstdagen alleen thuis zitten of het niet al te breed hebben wordt er 'Xmas Day Xperience’ georganiseerd. Speciaal voor deze mensen wordt er een dag vol muziek en gezelligheid gerealiseerd in het wintercafé op het Pancratiusplein. Xmas Day Xperience vervangt dit jaar de traditionele Kerst-Inn in Theater Heerlen.

Wintertijd Heerlen werkt hiervoor samen met Francien en Flip Manuel. Voor bezoekers is het mogelijk te genieten van een hapje & een drankje. Daarnaast zullen onder andere Angelina, Celine Shanice, Freight Train, Timeless en Hot Blues Xperience zorgen voor een geweldige muzikale invulling.

Een middag vol gezellige muziek? Dan is het Wintercafé the place to be! Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

Xmas Day Xperience
Tijd: 13.00 tot 20.00 uur
Locatie: Wintercafé op het Pancratiusplein
Entree: gratis