Nieuw in Heerlen-Centrum: Welpie Toys

Vanaf vandaag heeft Heerlen weer een speelgoedwinkel. Vanmorgen om 10.00 uur opende Welpie Toys hun nieuwe winkel in Corio Center. Naast speciale producten zoals het houten speelgoed van Hapé tref je hier alle grote speelgoedmerken aan. Van LEGO tot Playmobil tot Baby born.

Gemis
"Sinds de bekende landelijke speelgoedwinkels uit het straatbeeld van Heerlen zijn verdwenen is er geen andere partij opgestaan om dit ontstane gat te dichten" – vertelt Tim Italiaander, eigenaar van Welpie Toys. Tot nu. "We zagen dit en vonden het een enorm gemis voor Heerlen. Vooral voor de kinderen. Daarom hebben we besloten Welpie Toys te openen."

Beleven en bekijken
"Vroeger als jong kind was een bezoekje aan de speelgoedwinkel altijd een van mijn favoriete bezigheden. Lekker rondkijken in de winkel met al die leuke en interessante speeltjes en zelf dingen kunnen aanraken en bekijken (voordat mijn ouders het voor mij kochten - haha)". Welpie Toys wil zich vooral richten op het creëren van een beleving en op deze manier een echte toevoeging zijn aan het winkelaanbod van Heerlen. "Beleving is tegenwoordig erg belangrijk, daar willen we als Welpie Toys in uitblinken door bijvoorbeeld activiteiten zoals knutselen, autoracen, schminken etc. te organiseren voor de kinderen, in de winkel en daarbuiten."

Algemene informatie
Welpie Toys

Adres:
Corio Center 21, Heerlen-Centrum
Website:
www.welpietoys.com