Nieuw in Heerlen-Centrum: Velvet Dream Dresses

In plaats van vanaf de bank met natte oogjes naar TLC kijken (schaam je niet, dit hebben we allemaal meegemaakt), kun je nu ook je eigen ‘Say Yes To The Dress’-moment beleven. Hier in Heerlen, in de Saroleastraat. Op huisnummer 50 is Fleur van Hooren een droom(jurken)winkel voor vrouwen begonnen. Alleen van de naam al krijg je vlinders in je buik: Velvet Dream Dresses.

Elke droom komt uit
Of je nu een jurk zoekt voor een gala (kerst, school, carnaval… noem maar op), trouwfeest, 21 diner of welke speciale gelegenheid dan ook Velvet Dream Dresses laat je er fabeltastisch uitzien. En doordat de winkel zich op de eerste etage bevindt en enkel op afspraak werkt, is het net alsof je bij een vriendin op bezoek gaat. Je krijgt alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een perfecte match te komen. Wil je de jurk waarmee je bent begonnen toch nog een keer passen? Waarom niet! Je hoeft je ook geen zorgen te maken over je maat of beurs. Velvet Dream Dresses heeft een droomjurk voor iedereen.

In de familie
Eigenaresse Fleur is niet zomaar in dit pand getrokken. In de ruimte onder haar jurkenhemel – waar nu de KPN-winkel ligt – lag drieëntwintig jaar geleden de lingeriezaak van haar oma. Een bonusfeitje is dat ook Fleurs moeder hier jarenlang heeft gewerkt. De droom om iets voor haarzelf te beginnen in de kledingbranche heeft Fleur dus niet van twee vreemden. ;-) Een droom die ze op haar 25ste toch maar mooi heeft kunnen verwezenlijken.

Heerlen, zeg ja tegen de jurk, zeg ja tegen Velvet Dream Dresses. Maak een afspraak en ga lekker passen. De contactgegevens staan hieronder.

Algemene informatie
Velvet Dream Dresses
Adres: Saroleastraat 50, 6411 LV, Heerlen
Openingstijden: Enkel op afspraak
Telefoonnummer: 06-12699991
Website: www.velvetdreamdresses.nl
Facebook/Instagram: Velvet.Dreamdresses