Nieuw in Heerlen-Centrum: tapasbar Pinchos

Na vorige week proefgedraaid te hebben, is het vandaag dan zover: de deur van tapasbar Pinchos aan het Pancratiusplein staat open voor alle nieuwsgierige en hongerige mensen.

Pinchos is een restaurant met een ongedwongen sfeer en uitstraling zoals je die mogelijk herkent van een bar in hartje Madrid. Je kunt hier terecht voor een lunch, diner of ‘gewoon’ om iets te drinken. Op het menu vind je vooral Spaanse tapas, met als specialiteit de ‘Pinchos plaat’. Een Pinchos plaat is een houten plank vanaf 2 personen met verschillende heerlijke kleine Spaanse gerechten variërend van vlees, vis, vegetarisch of gemengd. Deze worden geserveerd met verschillende sausjes, olijven, nacho’s, peppadews, knoflookbrood, Spaanse aardappeltjes, groentes en fruit. Een eigen plaat samenstellen behoort natuurlijk ook tot de opties.

Heb je liever één grote maaltijd i.p.v. een rijkelijke aanvoer van kleine hapjes, dan kun je altijd kiezen voor een traditioneler gerecht. De keuken maakt je net zo graag een hamburger- of schnitzelgerecht klaar.

Klik hier voor de menukaart

Een nieuw restaurant is altijd leuk om te ontdekken en nóg leuker als je korting krijgt. Pinchos geeft de hele maand februari 20% korting op een aantal gerechten. Dat is nog eens een warm welkom!

Algemene informatie
Pinchos
Adres:
Pancratiusplein 2, 6411 JZ Heerlen
Telefoon: 045-8515959
Website:
www.tapasbarpinchos.nl
E-mail: [email protected]