Nieuw in Heerlen-Centrum: Greylabel

Er is kleding voor de massa en er is exclusieve mode, en daartussenin een grijs (en groen) gebied. Bianca Hausoul verkoopt vanuit haar dames- en herenboetiek Greylabel – sedert maart geopend in de Raadhuisstraat – kleding van ‘grijze’ en ‘groene’ merken en voegt hiermee een keuze voor shoppers met een meer bewuste kleding- en levensstijl toe aan het winkelaanbod van Heerlen-Centrum.

Organic, fairtrade, ethical en eco-friendly zijn vaak gebruikte termen als het gaat om duurzame kleding, maar ondanks dat de winkelnaam mogelijk anders doet vermoeden, plakt Greylabel niet specifiek een label op de kleding die zij verkoopt. Eigenaresse Bianca spreekt van modische kwaliteitskleding mét een verhaal. Kleding bedoelt voor mensen die een minimalistische stijl kunnen waarderen, oog voor detail hebben en kwaliteit boven kwantiteit kiezen.

Merken die je aantreft bij Greylabel zijn o.a. Knowlodge Cotton Apparel, Blaumax , Klitmoller en Kuyichi voor heren. En voor dames zijn dit: Twist and Tango, Friday’s Project, Blaumax en Kuyichi.

Een aankoop bij Greylabel betekent een signaal afgeven aan de mode-industrie dat het ook anders (lees: een stuk duurzamer) kan. En dat is een beter alternatief dan minder kleding kopen, want dat willen we niet, of wel?! ;-)

Algemene informatie
Greylabel

Adres: Raadhuisstraat 48, 6411 HN Heerlen
Website: www.greylabel.eu
E-mail: [email protected]
Facebook: Greylabel
Instagram: @greylabel_heerlen_