Nieuw in Heerlen-Centrum: Damas Restaurant

Het verlengde van het Pancratiusplein wordt nog wel eens de ‘shoarmaboulevard’ genoemd. Een titel waarmee je dit eetstraatje echt tekortdoet. Je kunt hier inderdaad terecht voor een frietje of broodje kebab na het uitgaan of als je makkelijke trek hebt, maar ook voor een goed diner wijk je tegenwoordig uit naar de Pancratiusstraat. Het aanbod is divers en met de komst van Damas Restaurant nog diverser.

Damas is een nieuw (afhaal)restaurant dat je doet verrassen. Een eerste aanblik doet mogelijk anders vermoeden, maar eenmaal binnen en bladerend door de menukaart ben je om. Tabouleh (salade van peterselie met tomaat, ui en bulgur), Baba ganoush (boven houtskool geroosterde aubergine en andere groenten), Alakif kip en Yallingi (gevulde wijnbladeren), verschillende soorten hummus en smeuïge falafel zijn toch wel verrassende gerechten. Voeg hier pizza’s uit eigen steenoven, kip van het braadspit en een aantal onmisbare snacks aan toe en je hebt de wereld op je bord.

Vleeseters, vegetariërs en veganisten, stap eens onbevooroordeeld binnen en tast toe! Laatste argument: de porties zijn royaal en de prijzen bescheiden.

Algemene informatie
Damas Restaurant

Adres:
Pancratiusstraat 9B, 6411 KB Heerlen
Telefoon: 045 208 7795
Facebook: Damas Restaurant