Nieuw in Heerlen-Centrum: A Slice of Heaven

Zelf bepalen waarmee je pizzapunten belegd worden? Uit welke lagen je hamburgerbroodje bestaat? Dat klinkt toch hemels! Het kan bij A Slice of Heaven, het nieuwe restaurant aan de Bongerd in Heerlen-Centrum. En ook nog eens voor één vaste prijs.

Heerlen verwelkomt een nieuw concept, A Slice of Heaven van de broers Ferran en Dyon. In dit restaurant gelegen aan het Bongerdplein, tegenover SCHUNCK, kun je voor een vaste prijs een keuze maken uit verschillende ‘toppings’ en op deze manier je eigen pizza, hamburger, salade of broodje samenstellen. Om rustig aan tafel van te genieten of om snel mee naar huis of werk te nemen. Voor ernaast schenken de broers een aantal verfrissende of verwarmende dranken zoals bubble tea, ice tea, koffie, luxe koffie en ijskoffie.

Ferran en Dyon gebruiken alleen maar verse ingrediënten. Zo is hun hamburger van echt rundvlees en maken zij het pizzadeeg en de marinarasaus volgens een authentiek Italiaans familierecept. Voor de Bubble Tea wordt versgeperst fruitsap en pure ijsthee gebruikt. En de koffies worden gezet met versgemalen koffiebonen uit Italië.

Voel je vrij om binnen te lopen bij A Slice of Heaven en een uniek gerecht samen te stellen. Het restaurant heeft voldoende zitplaatsen maar met hetzelfde gemak krijg je het gerecht ‘to go’. Ons advies: open WhatsApp en stuur ‘pizzaatje of burgertje doen?’ en kijk wie als eerste hapt. Have fun!

A Slice of Heaven
www.sliceofheaven.nl
Bongerd 9
6411 JL Heerlen


Foto's: Luc Lodder