Lentekriebels Festival - vrijdag 8 t/m zondag 10 juni

In het weekend van 8, 9 en 10 juni staat Heerlen-Centrum volledig in het teken van de eerste editie van het Lentekriebels Festival!

Met een gevarieerd programma voor zowel jong als oud speelt dit nieuwe festival in op een brede doelgroep. Men kan zowel op de Bongerd als op het Pancratiusplein genieten van verschillende (live) acts. Net als de diversiteit in entertainment zorgt ook het aanbod in food(trucks) dat in ieders behoefte wordt voorzien. Van Aziatische lekkernijen tot overheerlijke hamburgers en van zoetigheid als suikerspinnen tot met zorg klaargemaakte sandwiches, bij ‘What the truck?!’ krijg je het allemaal. Daarnaast is Heerlen-Centrum zaterdag het podium voor het Sambafestival. In de gehele binnenstad kan men genieten van zomerse drum- en trommelklanken. Op de afsluitende dag is het Pancratiusplein het decor voor de mooiste, oudste en meest exclusieve auto’s. Deze worden hier tentoongesteld als onderdeel van het alom bekende Heëlesj Autosjtuute. Ook wordt er geknipt, geschoren en ge-(re)styled op het Schelmenhofje in de allereerste Straatsalon.

Een weekend vol verrassingen die je niet wil missen. Kom een kijkje nemen en geniet van al het moois dat Lentekriebels Festival te bieden heeft.