Kunstmarkt op het plein van Carbon6 op zondag 12 september

Carbon6 is een creatief verzamelgebouw dat aanstaande zondag (12 september) de deuren van haar ateliers en workshop-/cursusruimtes openzet voor geïnteresseerde bezoekers. Buiten rondom het pand, op het binnenplein, staat een markt met kunst van zo’n 30-tal regionale kunstenaars. Het KUNSTplein begint om 11.00 en stopt om 17.00 uur. De entree is gratis.

Verschillende kunstenaars demonstreren ter plekke hun techniek(en) en je kunt ook deelnemen aan een Street Art Tour (duur: circa 1,5 uur) door Heerlen. Aanmelden is op de dag zelf mogelijk bij de stand van Street Art Heerlen;. er zijn meerdere tijdsblokken waarop ze, vanaf het terrein van Carbon6, van start gaan.

Koffie en thee, iets lekkers voor erbij en belegde broodjes zijn verkrijgbaar bij koffiebar Chopain, in de lounge van Carbon6. Genoeg te zien, beleven en proeven die dag. Veel plezier alvast!

Het KUNSTplein wordt georganiseerd volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen
Dit betekent:
• 1,5 meter afstand houden;
• de looproute volgen;
• bij de ingang is een desinfecteer-spray aanwezig;
• er een maximaal aantal bezoekers tegelijkertijd geldt, zodoende ontvang je bij de ingang een wasknijper. Bij het verlaten van het terrein dien je de wasknijper achter te laten in de daarvoor bestemde bakken;
• testen voor toegang is niet nodig.