Kijk online rond bij de expositie ‘No Expo’ op woensdag 24 maart

De mensen achter de eerste expositie van Bekend met Talent hadden het graag anders gezien. Honderden bezoekers op de expositielocatie Maanplein 12 in plaats van de expositie in de videovorm aan geïnteresseerden te tonen. Maar corona is er nou eenmaal en ondanks de beperkingen maken zij er het beste van. Op woensdag 24 maart om 19.00 uur kan iedereen de expositie ‘No Expo’ online bewonderen via Microsoft Teams. Er is livemuziek en tijd voor een nabespreking. Dus neem deel en laat je inspireren. De link naar de online bijeenkomst wordt binnenkort gepubliceerd in het Facebookevenement van De Positieve Stad.

Expositie
De ‘No Expo’ expositie van lokale talenten is tot stand gekomen dankzij de bevlogen regie van De Positieve Stad en deskundige begeleiding van Theo Ploeg en Toon Hezemans Exposanten Glady’s Geilenkirchen, Dionne Penders, Joëlle in de Braekt, Frederieke Steijaert, Genevieve Ortmans, Jacqueline Muitjens, Kim Hayfield, Domi Hendriks, Kimber Iedema, Miriam Benders en Nicole Nolde maken sinds november deel uit van dit multidisciplinair kunstproject en nu mogen zij hun werk eindelijk tonen aan de buitenwereld. Weliswaar via een online videopresentatie. De video is gemaakt door de jonge, getalenteerde filmmaker Mitchel de la Combé.

Programma
Woon de videopresentatie bij van ‘No Expo’ op woensdag 24 maart om 19.00 uur. Op het programma staat natuurlijk de ‘No Expo’-video. De link naar de online bijeenkomst wordt spoedig gepubliceerd. Houd hiervoor de pagina van Bekend met Talent in de gaten.
Verder is er muziek van Domi van 'de Hoos', live vanuit zijn woonkamer.

Organisatie
Bekend met Talent is een project van De Positieve Stad en mogelijk gemaakt door: Provincie Limburg; VSB Fonds; Fonds voor Cultuurparticipatie; Gemeente Heerlen; Weller; Heerlen Mijn Stad; Carbon-6; 'PAND; en natuurlijk de tomeloze inzet van de begeleiding en exposanten!

Blijf op de hoogte van alle activiteiten van De Positieve Stad en het project Bekend met Talent via:
De Positieve Stad (Facebook)
Bekend met Talent (Facebook)

En sluit je aan bij de online community voor álle kunstenaars uit Parkstad op Facebook via deze link.

Foto: Bekend met Talent