Kaarten voor Heerlense Sleuteloverdracht 2020 vanaf maandag 27 januari verkrijgbaar

De Heerlense Sleuteloverdracht 2020 vindt plaats op zaterdag 22 februari in Theater Heerlen. Cabaretier Raymond Clement mag dit jaar opnieuw invulling geven aan de jaarlijkse ceremonie van De Winkbülle. Vorig jaar transformeerde hij de sleuteloverdracht al in een cabaretesk programma en dat viel goed in de smaak bij het publiek.

Kaarten
De toegang van de Heerlense Sleuteloverdracht is gratis, maar je hebt wel een kaartje nodig om binnen te komen. Vanaf maandag 27 januari 11.11 uur kun je deze kaarten kosteloos afhalen bij de kassa van Parkstad Limburg Theater of via www.plt.nl bestellen. Maximaal 4 kaarten per persoon en op=op!

Pleidooi Sjtadsprins
De vraag tijdens de sleuteloverdracht is of waarnemend burgemeester Emile Roemer de sleutel van de stad wel kan toevertrouwen aan Sjtadsprins Erik I? De Sjtadsprins houdt dan ook een pleidooi waarin hij probeert te overtuigen: van het motto waarmee hij wil regeren en van zijn plannen voor de Vasteloavend.

Maar is zijn pleidooi overtuigend genoeg? Of kan zijn meegebrachte secondant nog goede argumenten naar voren brengen om te pleiten voor de Sjtadsprins? Na het pleidooi gaat de burgemeester in beraad om tot een besluit te komen. Gaat hij de sleutel van Heerlen inderdaad overdragen?

In de tussentijd zijn er optredens van o.a. Frits Pelt, Raymond Clement en Paul & Leo. Ook wordt u helemaal bijgepraat door de Moelemeëker van de Blauw Sjuut over de reisbelevenissen van het gezelschap in die week.

Programma en organisatie
De Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is een kolderiek cabaretprogramma, gepresenteerd door Gemeente Heerlen en HVV De Winkbülle met medewerking van Raymond Clement, Blauw Sjuut, Frits Pelt, Paul & Leo, en Prinsekapel De Winkbülle.

Aanvangstijd
De Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is op zaterdag 22 februari in het Parkstad Limburg Theater Heerlen aan het Burgemeester van Grunsvenplein. Het theater is om 15.11 uur open, de voorstelling start om 16.11 uur in de Limburgzaal.