Jubileumeditie ParkCity Live naar 17 en 18 juli 2021

Het Heerlense muziekfestival ParkCity Live verplaatst haar tiende editie naar volgend jaar.

Festivaldirecteur Hans Paul Nieskens meldt op de officiële Facebookpagina:

Na een kort beraad hebben ook wij besloten om ParkCity Live naar 2021 te verplaatsen. De nieuwe datum is zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021 (één week voor de start van de schoolvakanties van Regio Zuid).
De geplande uitwijkdatum, 5 en 6 september 2020, lijkt niet realistisch.
Het coronavirus stopt niet abrupt en de maatregelen daaromtrent ook niet, zonder dat er een vaccin is. Grootschalige evenementen, zoals ParkCity Live, komen waarschijnlijk als laatste aan de beurt in de geleidelijke opheffing van de maatregelen.
Het is ook voor ons een pijnlijke beslissing. We hebben jaren gebouwd, met vallen en opstaan, wat PCL nu is geworden. Maar de volksgezondheid staat echt boven alles.
Alle huidige tickets blijven geldig voor 2021. Had je een (kids-)ticket gekocht en ben je ondertussen volwassen geworden, dan blijft dat ticket gewoon geldig voor jou.
Wil je je ticket verkopen, doe dit dan via www.ticketswap.nl of plaats een bericht onder dit bericht. De vraag naar tickets voor PCL is altijd groot.
Lukt dat uiteindelijk allemaal niet, stuur dan een mail naar [email protected] Dit kan pas vanaf eind januari 2021, nadat de (nieuwe) line-up is aangekondigd.
En voor de mensen die het dit jaar niet is gelukt om een ticket te bemachtigen.
Sorry; editie 2021 is ook nu weer uitverkocht…
Dank allen voor jullie begrip.
We gaan er volgend jaar samen het allergezelligste feestje van het jaar van maken!
De 10de editie van PCL!

Foto: ParkCity Live 2018 | Heerlen Mijn Stad