Internationale street art expo "Unframed" komt naar Heerlen!

Van 21 t/m 27 september 2018 zal in Heerlen de eerste editie plaatsvinden van UNFRAMED URBAN ART EXPO & JAM: een uniek, jaarlijks evenement als eerbetoon aan de internationale pioniers van graffiti en street art. Locatie is de binnen- én buitenzijde van C-Mill Next Door, de al bestaande ‘Graffiti Hall Of Fame’. 22 en 23 september zijn speciale openingsdagen.

De daadwerkelijke expo vindt plaats in de voormalige Pliegerhal aan de Voskuilenweg, een gebouw van ruim 2200 vierkante meter. De werken die er hangen zijn te bewonderen én te koop. Aan de buitenzijde zal er live graffiti art worden gemaakt door de grootste namen op het gebied van straatkunst. UNFRAMED hoopt hiermee straatartiesten, kunst(ver)kopers en urban art-liefhebbers van alle leeftijden samen te brengen door middel van workshops en live acts.

Beroemde graffiti-artiesten van over de hele wereld zullen gedurende de UNFRAMED expo naar Heerlen afreizen om zichzelf en hun werk te laten zien aan het grote publiek. Denk hierbij aan kunstenaars als Skeme, T-Kid 170, Part One en Slave. Dit zijn artiesten die in de jaren zeventig actief waren in New York. Thema van de expositie is dan ook een graffiti-reis terug in de tijd.

Bezoek de website voor meer informatie