Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad (her)opent online

Nieuwe website zet in op beleving en stelt bezoeker centraal

De website van centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad is vernieuwd en dat zie je! De algehele look & feel zet meer in op beleving met thema- en kleurgebruik, aansprekende afbeeldingen (uit eigen beeldbank) en de gebruiksvriendelijkheid in functionaliteiten.

Er is gedacht vanuit de bezoeker, sterker nog er wordt ook gedacht vanuit nieuwe bezoekers. Mensen die nog niet eerder een bezoekje brachten aan Heerlen-Centrum. Heerlen Mijn Stad bedient deze doelgroepen op haar wenken door een actuele evenementenkalender, (ondernemers)nieuws uit de binnenstad, info over bereikbaarheid en parkeren, plattegrondjes en totaaloverzichten van winkel, horeca- en cultuuraanbod. Ook is er ruim aandacht voor de rijke en betekenisvolle geschiedenis van de stad. Alles wat het (extra) leuk maakt om naar Heerlen te komen vind je terug op deze website.

Ondernemersportaal
Achter de schermen wordt er ook nog verder gewerkt aan een ondernemersportaal gekoppeld aan de website. Het ondernemersportaal wordt speciaal ingericht voor ondernemers in Heerlen-Centrum. Met een persoonlijke login krijgt men toegang tot dit portaal.

In het ondernemersportaal deelt Heerlen Mijn Stad (i.s.m. Gemeente Heerlen en andere partners) praktische informatieomtrent evenementen, activiteiten, ontwikkelingen en werkzaamheden in het centrum. Maar ook handige toolkits voor marketing-doeleinden(stadspromotie) kunnen hier gedownload worden. Tevens kunnen ondernemers via dit portaal makkelijk een projectaanvraag indienenvoor nieuwe initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan Heerlen-Centrum. Het ondernemersportaal is momenteel volop in ontwikkeling en wordt halverwege 2018 gelanceerd.

Over Heerlen Mijn Stad
Heerlen Mijn Stad is de centrumorganisatie (stichting) ter promotie van de stad Heerlen. Bij alles wat we doen staat beleving centraal zodat bezoekers graag naar onze stad komen, bewoners er graag wonen en bedrijven er goed zaken kunnen doen. Eigenlijk alles wat het leuk maakt om naar onze stad te komen! Wij werken hierbij altijd samen met één of meer partijen; gemeente, ondernemers, onderwijs, partners, inwoners of jou!