"Heerlen Totaal" bundelt stadsinfo in één app

De beperkingen van een papieren plattegrond inspireerde een enthousiaste Heerlenaar om een app te laten ontwikkelen waarin actuele en historische informatie vermeld staat over veel Heerlense plekken.

“Heerlen Totaal” heeft heel veel informatie over Heerlen bij elkaar gebracht in deze app, met als doel mensen te informeren over alles wat met Heerlen te maken heeft, van evenement tot muurschildering en van openingstijden tot historische gevels, maar ook mooie wandelgebieden worden op de kaart van Heerlen aangegeven. Honderden locaties die het bezoeken meer dan waard zijn of waarover iets boeiends te vertellen valt.

“Altijd een zeer uitgebreide en actuele stadsplattegrond bij de hand, die heel veel praktische informatie bevat, ook voor dagelijkse doeleinden. Dus niet alleen geschikt voor de toerist, maar zeker ook voor de Heerlenaar”, aldus de bedenker van de app.

De algemene informatie is gekoppeld aan een punt op de kaart. Zo word je direct en volledig geïnformeerd over wat, waar te doen is en wanneer. De punten kun je filteren op verschillende categorieën.

De app is gratis te downloaden in de App Store (iPhone) en de Google Play Store (Android).