Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen starten kaartenactie 'Lieve Heerlenaar'

Wie stuur jij een lieve groet?

In onze omgeving voelen en ervaren we allemaal de gevolgen en impact van het coronavirus. Zo worden sociale contacten tot een minimum beperkt of mogen in enkele gevallen zelfs helemaal niet meer. Deze vreemde tijd vraagt om creatieve manieren om veilig met elkaar in contact te blijven.Daarom start Heerlen Mijn Stad samen met de Gemeente heerlen de kaartenactie 'Lieve Heerlenaar'.

Kaartenactie 'Lieve Heerlenaar'
Om elkaar te steunen, een hart onder de riem te steken of alleen maar te laten weten dat we aan elkaar denken stelt centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad in samenwerking met Gemeente Heerlen gratis ‘Lieve Heerlenaar’-kaarten ter beschikking. Op deze kaarten kunnen Heerlenaren een lieve, inspirerende of opbeurende boodschap schrijven voor familie of vrienden die men misschien even niet of minder kan zien.

Update: een aantal landelijke ziekenhuizen verzoekt mensen om géén kaarten meer te sturen naar patiënten. Wij vragen iedereen om dit te respecteren.

Persoonlijke boodschap burgemeester Emile Roemer
Waarnemend burgemeester Emile Roemer omarmt de kaartenactie en schrijft de eerste tien kaarten voorzien van een persoonlijke boodschap. “Juist in deze tijd is het fijn als we wat meer op elkaar letten en extra aandacht hebben voor elkaar. In deze digitale tijd is het versturen van een kaart met een persoonlijke boodschap een mooie manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt”.

Schrijf en verstuur je mee?
>>>>> Vraag NU gratis je Lieve Heerlenaar-kaarten aan via deze link! <<<<<


​'Lieve Heerlenaar' is oorspronkelijk bedacht door inwoner van Heerlen Hanne-Maria Minderhoud en in 2015 tot uitvoering gebracht i.s.m. HeerlensDNA.