Heerlen Mijn Stad organiseert ‘Boevenpad’ tijdens Euregionale Veiligheidsdag

Vrij toegankelijke thema-speurtocht langs winkeliers in Heerlen-Centrum op 12 mei.

Op zaterdag 12 mei zijn de pleinen van Heerlen-centrum gevuld vol actie, informatie en beleving rondom veiligheid. Politie, brandweer en de ambulancedienst, maar ook Defensie en de Koninklijke Landmacht in het bijzonder laten zich zien met spectaculaire voertuigen en demonstraties tijdens de Euregionale Veiligheidsdag.

Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad organiseert deze dag het Boevenpad (thema-speurtocht) voor kinderen in de basisschool leeftijd langs een 6-tal winkeliers, te weten; 100% Zoefff, Berden Kidsworld, Jamin, Bricksworld Lego Experience, Welpie Toys en Intertoys (Corio).

Gratis deelname en goodie bag van deelnemende winkeliers
De deelname aan dit ‘Boevenpad’ is gratis en er kan gestart worden tussen 11.00 en 15.00 uur bij elke deelnemende winkelier of bij de Boevenpad-stand op het Burgemeester van Grunsvenplein. Bij aanvang ontvangen de kinderen een Boevenbon (stempelkaart). Vervolgens is het de bedoeling om bij elke deelnemende winkelier een spel te spelen en een stempel als deel van de code te verdienen. Met een volle Boevenbon kan de code gekraakt worden. Wie de code kraakt kan deze inleveren bij de Boevenpad-stand op het Burgemeester van Grunsvenplein en verdient hiermee een leuke goodie bag. Deze is gevuld door de deelnemende winkeliers en Heerlen Mijn stad.

Het Boevenpad is onderdeel van de Euregionale Veiligheidsdag van de Gemeente Heerlen op zaterdag 12 mei in Heerlen-Centrum.