Heerlen Mijn Stad opent Versjeswinkel: gratis gedicht voor je lief of jezelf!

‘Ik hou van jou’. Zeg het niet met dure cadeaus, maar met liefhebbende woorden en laat ons je daarbij helpen. In aanloop naar Valentijn opent Heerlen Mijn Stad (vooralsnog) eenmalig de Versjeswinkel. In deze 'winkel' kun je een (gepersonaliseerd) gedichtje ophalen voor iemand die je liefhebt of gewoon voor jezelf. Want een handgeschreven gedichtje geven of krijgen is natuurlijk heel erg leuk, zeker in deze digitale tijd.

De Versjeswinkel gaat open op de koopavond van donderdag 6 februari tussen 18.00 en 21.00 uur in boekhandels van der Velden van Dam, Promenade 135 en in de Plantage in het Corio Center. Bij van der Velden van dam zit dichteres Sandra Israël klaar met haar typemachine en bij de Plantage is jeugdstadsdichter Anoek Hilt te vinden met haar woordkunst.

Beide dichters nemen een stapel versjes uit voorraad mee om uit te kiezen en als je ze lief aankijkt zetten ze ook nog jouw naam of die van je geliefde, je buurvrouw of je broer erboven. Alsof dat niet al leuk genoeg is, geven ze je ook nog de kans om een persoonlijk gedichtje aan te vragen en deze wordt dan helemaal speciaal voor die ene persoon (zelf in te vullen) of jou geschreven en per post thuisgestuurd. Eerlijk = eerlijk dus let op: op = op

Even samenvatten: