Heerlen Mijn Stad komt met 'Royale Weggeefactie' op dinsdag 27 april

Voor Koningsdag haal je normaal gesproken je huis overhoop op zoek naar spullen die je kunt verkopen op de Kleedjesmarkt. Dat hoeft in coronatijd niet anders te zijn. Heerlen Mijn Stad ruimt ook op en geeft op dinsdag 27 april allerlei hebbedingetjes weg en blaast daarnaast de ‘Digitale Kleedjesmarkt Heerlen’ nieuw leven in.

Royale Weggeefactie
Heerlen Mijn Stad heeft de kasten uitgeplozen en spulletjes gevonden die weg kunnen. Heerlen Mijn Stad geeft dus royaal weg op Koningsdag; boekjes, stickers, mapjes, speldjes en nog veel meer. Op dinsdag 27 april verschijnen er op de Facebook- en Instagrampagina van Heerlen Mijn Stad afbeeldingen van alle items. Als je daarop reageert, krijg je meer informatie over waar en wanneer je het betreffende item kunt ophalen. Op is natuurlijk op.

Digitale Kleedjesmarkt
De Facebookgroep ‘Digitale Kleedjesmarkt Heerlen’ is vorig jaar op Koningsdag uhhh Woningsdag aangemaakt door Heerlen Mijn Stad. Heerlenaren hebben hier digitaal hun kleedje met daarop kleding, speelgoed, boeken, films, cd’s etc. etc. kunnen uitrollen. Dit jaar krijgt de groep een metamorfose en kunnen er weer spullen verkocht en geruild worden. Lid worden van de groep is gratis, het te koop aanbieden van je spullen ook. Alle tips en regels zijn te lezen in de groep.

Klik hier om naar de Facebookgroep ‘Digitale Kleedjesmarkt Heerlen’ te gaan.
Klik hier voor de Facebookpagina van Heerlen Mijn Stad en hier voor de Instagrampagina.