Heerlen Lunair | Pak jij het podium in december?

Heerlen Lunair | van 13 t/m 21 december in het Maanplein 52
Heerlen is een creatieve stad met veel spontane en vooral diverse initiatieven. Om die een kans te geven is letterlijk ruimte en sfeer nodig. Dat wordt in december exclusief aangeboden in Maankwartier. Heb je een idee voor een kunstzinnige of andere leuke activiteit? Zoek je een grote ruimte voor een toffe performance of gewoon een gezellig optreden in Kerstsfeer? Dan kunnen we je misschien op korte termijn helpen op het adres Maanplein 52.

Maanplein 52
Maanplein 52 is dé pop-uplocatie van Maankwartier. De afgelopen jaren zijn hier succesvolle initiatieven ‘up-gepopt’ zoals het Migratiemuseum, project Utopia van De Positieve Stad en de Kolen & Granaten- expositie van het Mijnmuseum Nederland. In de komende wintertijd, wanneer het Maanplein en de Heliostaat stralen als nooit tevoren, gaat Heerlen Mijn Stad tijdelijk een nieuwe invulling geven aan deze unieke locatie. Samen met jou! Wij zorgen naast de prachtige grote industriële “kamers” voor een goede basisinrichting. Die bestaat uit stoelen + tafels (ca. 35 zitplaatsen), zithoek, sfeerverlichting, eenvoudige geluidsinstallatie, opstelling voor lezingen en een podiumopstelling. En verder zorgen wij voor een stadsbrede en professionele promotie van je evenement via de social media kanalen van Heerlen Mijn Stad. Jij zorgt voor een openbaar toegankelijke activiteit met een thema dat goed past bij Heerlen, Maankwartier en de wintertijd. Doe mee om bezoekers naar Maanplein 52 te verleiden.

Van 13 december t/m 21 december dopen we Maanplein 52 om tot Heerlen Lunair; tot een verlichte en bruisende pop-upomgeving in Maankwartier. Wil jij hier met jouw koor, band of solo een kerstconcert geven? Of een soepmiddag organiseren? Of heb je een ander creatief of hartverwarmend idee? Laat ons dit weten via [email protected]

Geef in je e-mail een korte beschrijving van je activiteit, wat je hiervoor nodig hebt en op welke dag(en) je dit wilt uitvoeren. En wie weet mag jij straks (kosteloos) gebruik maken van deze bijzondere ruimtes. Afhankelijk van de aanmeldingen maken wij een selectie en kijken ook of activiteiten gecombineerd kunnen worden.

We horen graag uiterlijk 22 november 2019 van je!
Team Heerlen Lunair