Heerlen battles: voorproefje IBE

Ter promotie van dansfestival The Notorious IBE beweegt HFC dance crew op zaterdag 3 augustus op soepele wijze door het centrum van Heerlen.

Het is gewoon een feit, zelfs wetenschappelijk bewezen; dansen maakt gelukkig! Dat weten de jongens en meiden van de Heerlense dancestudio HFC natuurlijk al lang.

Op zaterdag 3 augustus dansen zij in de buitenlucht op toffe plekken in de stad en gaan ze de battle met elkaar aan op de dansmat, je mag zelfs mee doen (als je durft). Dit maakt de perfecte 'warming up' voor de The Notorious IBE (International Breakdance Event) wat in het weekend van 9-10-11 augustus in Heerlen-Centrum neerstrijkt. In deze periode wordt de Saroleastraat ook geheel in stijl aangekleed met in het oog springende banners door de gemeente Heerlen i.s.m. Heerlen Mijn Stad. Hiermee worden deze interactieve vormen van straatkunst toegejuicht die zo goed bij Heerlen passen.

Ga dat zien en geniet van alle gave moves en positieve energie die deze crew met zich meebrengt!

Leuk voor jong en oud, het enige wat je hoeft te doen is op zaterdagmiddag 3 augustus naar de stad te komen:

Het eerste dansoptreden vindt plaats in de Sarolestraat om 13.00 uur nabij het Maankwartier Park in de Saroleastraat en het laatste optreden op het Pancratiusplein omstreeks 14.30 uur in de buurt van SCHUNCK. Daartussen wordt de dansmat op drukke plekken in de stad neergelegd.

Deze 'warming up' is powered by Heerlen Mijn Stad.