Heerlen Against Corona: “ruim 100 mensen geholpen met boodschappen”

Bewonersinitiatief ‘Heerlen Against Corona’ is ongeveer twee weken geleden in het leven geroepen door Amber-Helena Reisig en Cynthia Smeets en telt inmiddels zo’n 300 vrijwilligers. Al deze mensen zetten zich belangeloos in om stadsgenoten die het extra moeilijk hebben in de coronatijd te helpen. Denk hierbij aan boodschappen doen voor ouderen die het huis niet uit kunnen of mogen, maar ook een warme maaltijd verzorgen of telefoneren met eenzame Heerlenaren.

Een opsomming op de Facebookpagina van ‘Heerlen Against Corona’ leert ons dat de teller momenteel staat op meer dan 100 afgeleverde tassen met boodschappen en minstens evenveel gevoerde steungesprekken. En hier wil het vrijwilligersinitiatief het niet bij laten. Zolang de coronacrisis aanhoudt, staat ‘Heerlen Against Corona’ klaar om te helpen waar nodig.

Ben of weet jij iemand die hulp nodig heeft? Of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Amber-Helena (0643510257) of Cynthia (0624295399) of stuur een berichtje via de website heerlenagainstcorona.nl.

Foto's: Heerlen Against Corona