Geluksweekend Heerlen 2018 - zaterdag 23 en zondag 24 juni

Tijdens het Geluksweekend Heerlen op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 voel jij je extra gelukkig in onze binnenstad. Word jij blij van lekker eten en drinken, creatieve attenties en activiteiten in de zomerse buitenlucht? De ondernemers, cultuurbeoefenaars en inwoners van Heerlen in ieder geval wel en delen dit dan ook graag met jou!

Het Geluksweekend Heerlen wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Deze editie gaat nog meer terug naar de basis: het op een laagdrempelige manier teweegbrengen van geluksmomenten. Een horecaondernemer die jou zijn/haar meest populaire gerecht laat proeven of een muzikant die speciaal voor jou een nummer speelt, het kan niet anders dan dat je je daar extra gelukkig door voelt.

Op de zaterdag kun je in Heerlen-Centrum een route lopen langs veel bijzondere winkels, eetgelegenheden en andere plekken die het bezoeken meer dan waard zijn. Bij elke locatie kun je iets proeven, krijg je iets mee of is er een leuke activiteit. Daarnaast staan er op deze dag een aantal dans- en muziekoptredens op de planning – verspreid over het centrum. En dat allemaal kosteloos.

Het programma op de zondag is speciaal bedoeld voor uitgenodigde ondernemers (Geluksseminar) en bewoners (Geluksmiddag).

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via het Facebookevenement 'Geluksweekend Heerlen 2018'!