Fotoboek 'De 250 Mooiste Plekken van Heerlen' weer verkrijgbaar

Als het fotoboek ‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’ nog niet in je kast staat of op je koffietafel pronkt, krijg je vanaf vandaag een nieuwe kans om een exemplaar te bemachtigen. Nadat de eerste drie uitgaven in razendsnel tempo waren uitverkocht, verschijnt nu de vierde druk.

250 Mooiste Plekken van Heerlen
Het boek is een passieproject van fotograaf Mat Snijders. Om de schoonheid van zijn stad te laten zien, heeft hij honderden plekken op plaat vastgelegd en gebundeld in dit 264 pagina dik boek. Verwacht foto’s van prachtige natuurgebieden, historische gebouwen, architectonische hoogstandjes, kleurrijke murals, verborgen plekjes en nog veel meer moois. Je bladert er met trots doorheen.

Verkooppunten
Het boek is vandaag (maandag 13 mei) vanaf 15.00 uur weer te koop bij de VVV Zuid-Limburg winkel op de Bongerd in Heerlen-Centrum of bij een van de boekwinkels in Heerlen (Plantage Boekhandel in het Corio Center, Readshop Hoensbroek, Primera Heerlerheide, Tabaks- en Gemakswinkel Lenzen Heerlerbaan) en Kerkrade (Boekhandel Leeskunst).
En ook bij SCHUNCK, Kasteel Hoensbroek, het Thermenmuseum, het Nederlands Mijnmuseum en het Office Center Nuth.
De prijs bedraagt € 22,95.

Klik hier voor meer informatie over het fotoboek ‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’.