Eind juni unieke tentoonstelling in het Maankwartier Heerlen

De heren van De Positieve Stad flitsen dagelijks voorbij op Instagram en hun stickers zie je overal in het centrum. Op deze en andere manieren vragen zij aandacht voor het project ‘Utopia – Heerlen’, waarbij jonge kunstenaars uit Parkstad toewerken naar een unieke tentoonstelling in het Maankwartier Heerlen.

Tentoonstelling
Voor ‘Utopia – Heerlen’ hebben Sidney van den Berg en Daniël Kloekke (De Positieve Stad) vijftien jonge kunstenaars onder hun hoede genomen. Deze – nu nog – onzichtbare talenten krijgen coaching van gevestigde namen als Toon Tejohaas, Theo Ploeg, Laurent Malherbe en Arjan Winterink om het beste uit zichzelf te halen en dit ook te laten zien aan de wereld. Samen werken zij aan speciaal werk dat binnenkort wordt geëxposeerd op Maanplein 52 (voormalige ruimte van het Migratiemuseum Heerlen).

Help mee
Wil jij de tentoonstelling bezoeken en helpen dit talent zichtbaar te maken en houden? Steun dan de crowdfundingactie en krijg tickets voor ‘Utopia – Heerlen’ op 21, 22, 28 of 29 juni.

Volg De Positieve Stad op Facebook en Instagram en zet jezelf op ‘aanwezig’ in het Facebookevenement voor meer informatie over dit en andere positieve projecten.

Foto's: Jaqueline Feron