Dutch Mountain Film Festival #10: wel voorstellingen, geen festival

Het coronavirus teistert de 10de editie van het Dutch Mountain Film Festival in de zin van dat een groots festival er dit jaar niet in zit. Wel worden de geplande films als reguliere bioscoopvoorstellingen vertoond door Filmhuis de Spiegel in het Royal Theater. Het Dutch Mountain Film Festival vindt in aangepaste vorm plaats van 3 tot 8 november 2020.

Berg af, zaal in
Per filmvoorstelling verwelkomt het DMFF maximaal 30 personen op een veilige afstand van 1,5 meter. Je kunt maximaal 2 tickets per voorstelling bestellen en ook met maximaal 2 personen bij elkaar zitten. Het filmprogramma en de mogelijkheid om tickets te bestellen vind je op de website van het Dutch Mountain Film Festival.

Randprogramma
Naast de films gaat ook een deel van het de randprogrammering door. En dan met name de buitenactiviteiten. De Summit2Summit ride en de clinics van Mountainbike Clinics van Bike Spirit gaan door met inachtneming van de coronavoorschriften. Aan de Dutch Mountain Trail en de Trappenchallenge kan iedereen individueel en op elk moment deelnemen. Dus als je er veilig naartoe kan én het niet te druk is, kun je veilig meedoen met deze onderdelen van het Dutch Mountain Film Festival.

Klik hier voor meer informatie over de 10de editie van het Dutch Mountain Film Festival