Hoe is het nu met: Hana Hair

De weken lijken voorbij te vliegen en het stadspark wordt met de dag mooier en completer. Nog heel even geduld voordat eind augustus de nieuwe stationsomgeving wordt geopend. Dat geduld een schone zaak is - letterlijk en figuurlijk - bewijst Hana Hair maar weer. Hana was ruim een half jaar geleden de eerste kleine ondernemer in het Maankwartier en op slag verliefd op deze unieke stek. Geheel per toeval kwam Hana online uit bij het Maankwartier als project. Het trok meteen haar aandacht en niet lang erna stond ze midden in de gigantische bouwplaats in onze stad. Hier werd ze warm onthaald door Weller (woningbouwvereniging) en niemand minder dan de geestesvader van het Maankwartier; kunstenaar Michel Huisman.

Dromen over het maankwartier
Hana keerde weer terug naar haar toenmalige woonplaats Göttingen in Duitsland - ruim 300 km rijden vanaf Heerlen - maar bleef dromen van het Maankwartier. Het voelde als thuiskomen en de visie over het Maankwartier liet haar niet los. Als persoon omschrijft ze zichzelf met recht als 'avontuurlijk en ondernemend'. Vrienden en familie verklaarden haar voor gek maar - net als bij verliefde mensen - kon het haar niks schelen. Ze pakte haar koffers en volgde haar hart.

Stralende glimlach
Inmiddels zit ze alweer geruime tijd in haar gedroomde zaak en gaat het zowel met Hana als met de kapsalon erg goed. Ze verheugt zich nu op de komst van nog meer andere ondernemers en voelt zich met de dag meer en meer thuis. Het klantenbestand groeit gestaag door en ook de bewoners van het Maankwartier kijken graag in de spiegel bij Hana. Deze jonge onderneemster heet iedereen met een stralende glimlach welkom. Loop dus naast een knipbeurt ook zeker eens binnen voor een gezellig praatje en bewonder dan meteen het prachtige interieur. Vrijwel alles is maatwerk en eigenhandig door Hana samen met Michel Huisman ontworpen en gemaakt.

Algemene informatie
Hana Hair

Adres:
Maanplein 86
Telefoon: 045-2092001