Aod óp Nuj gaat door op 10 november 2021

Na lang wachten en vooral duimen is nu het hoge woord eruit: Aod óp Nuj gaat door op 10 november! Het is na anderhalf jaar corona één van de eerste grote buitenevenementen in Zuid-Limburg. Het Burgemeester van Grunsvenplein kleurt weer rood-geel-groen voor de start het carnavalsseizoen. Zoals je gewend bent van Aod óp Nuj is ook deze editie gratis toegankelijk voor iedereen.

Nog maar zeven weken...
De artiesten zijn geboekt en staan te popelen om op te mogen treden voor een groot publiek en dan al helemaal voor zo’n enthousiaste menigte als in Heerlen. Het is nog maar zeven weken tot 10 november, dus de voorpret mag al begonnen. Houd de Facebookpagina of website www.aodopnuj.nl in de gaten voor meer informatie over welke artiesten het podium bestijgen tijdens de 15e editie van Aod óp Nuj.

On Tour
Naast het pleinfeest wordt er ook gekeken naar de mogelijkheid om een kleine variant van ‘Aod òp Nuj On Tour’ te organiseren op 10 november. Afgelopen coronajaar bleek dat dit een zeer waardevol initiatief is om carnaval op locatie met schoolkinderen, minder mobiele ouderen en andere groepen die niet naar het evenement op het plein kunnen komen te vieren.

Ben jij erbij?!
Op 10 november het plein op en samen met veel vastelaovesvierders uit Heerlen en omstreken, Limburgse topartiesten en de Blauw Sjuut het nieuwe carnavalsseizoen inluiden!