Aod òp Nuj gaat 'on tour': mini-optredens op 10 november

De 2020 editie van het carnavalsevenement Aod òp Nuj wordt anders dan anders. De organisatie gaat vanzelfsprekend geen groot pleinfeest organiseren maar blijft ook niet stilzitten!

"Juist in deze tijd hebben mensen behoefte aan verbinding en daarnaast vinden wij het overbrengen van onze carnavalscultuur erg belangrijk. Daarom hebben wij een veilig alternatief bedacht: Aod òp Nuj ON TOUR. Met bekende Limburgse carnavalsartiesten en 12 pop-up concerten trekken wij door Parkstad."

Op dinsdag 10 november worden er op 12 locaties mini-optredens gegeven op locatie. Vanuit Heerlen worden scholen en verzorgingstehuizen in Parkstad bezocht om jong en oud te verrassen. Op elke locatie treden drie verschillende carnavalsartiesten op voor een klein publiek. De kleinschaligheid zal zorgen voor een bijzondere en intieme sfeer voor jong en oud.

Veiligheid staat voorop
Vrijwilligers en sponsoren van Aod òp Nuj hebben enthousiast op dit plan gereageerd, net als de gemeente Heerlen. Uiteraard met inachtneming van de veiligheidsregels zodat een veilige reeks mini-concerten gewaarborgd wordt. De locaties worden vooraf niet bekend gemaakt, niet alleen voor het 'verrassingseffect' maar vooral om geen extra publiek te trekken. Natuurlijk worden de betreffende organisaties vooraf geïnformeerd om alles gezamenlijk in goede banen te leiden.

Zonder artiesten geen concerten
Bijna alle benaderde carnavalsartiesten hebben enthousiast gereageerd en hebben hun medewerking toegezegd. Op het ON TOUR affiche staan: Beppie Kraft, Big Benny, Marleen Rutten, Frits Pelt, Dörpsgekke, Paul&Leo, Danny Pouwels, Frans Croonenberg, Fiorenza, Vee&Dee en Sjpringlaevend. Zij willen helpen om jong en oud in Parkstad te verrassen om samen een paar mooie momenten te beleven bij de aftrap van een heel speciaal carnavalsseizoen.

Live te volgen
Op 10 november is Aod òp Nuj ON TOUR via verschillende media te volgen. Via Facebook van Aod op Nuj worden overdag regelmatig (live) beelden en video impressies uitgezonden van de concerten. Carnavalsradio zendt een deel van de dag een live radioverslag. Voor alle actuele informatie, ga naar: www.aodopnuj.nl

Bron: Persbericht Aod òp Nuj
Foto: Marc Ploum | dimaplo fotografie